Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Spore Lénylabor
Minden életszimulátor atyja, Will Wright mer nagyot álmodni. A SimCity, SimEarth, SimLife, SimCopter, SimAnt és Sims után gondolt egy nagyot, és pihenőpályára tette a virtuális emberpátyolgatást, hogy egy merőben újba vágjon. Ez a Spore, melyben nem kisebb feladat vár ránk, mint az általunk alkotott lényeket amőbakoruktól egészen a világűr meghódításáig átsegíteni az élet nagy kihívásain.
 
Sajnos egészen napjainkig nem kaptunk teljességgel kielégítő választ arra, vajon hogyan is alakulhatott ki az élet a bolygónkon, hogyan lettünk mi, emberek. Van, aki isten teremtő kedvének tudja be a dolgot, van, aki a Darwini elméletet követi, s vannak olyanok, akik szentül meg vannak győződve arról, hogy minden az ufók műve! Kinek van igaza? Nem tudjuk. De talán nem is fogjuk már soha megtudni. Ami viszont tény, hogy a civilizációnk oda jutott, ahol most leledzik. Teljes valójában, velünk, emberekkel és a csodálatos növény, no meg állatvilágunkkal.
 
Will Wright játékával biztosan mindenki valamilyen szinten kapcsolatba került. Ki ne emlékezne a Sim City-re, majd a megannyi klónjára (Sim Farm, Sim Town, SimLife és hosszú még a sor), illetve a méltán híres Sims két része a végeláthatatlan kiegészítőivel együtt. Már a Gamekapocs oldalán is megismerhettétek munkásságának fontosabb állomásait a Homo Nobilis rovaton belül. Most új játék fejlesztésében vesz részt, melynek neve egyszerűen SPORE (spóra).
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.